Ahşap meyve kasalarıyla çok çeşitli tasarımlar yapmak mümkün. Burada sizlerle meyve kasalarıyla yapılmış bir sehpa, ayakkabılık ve rengarenk bir raf uygulamasını paylaşıyorum. Ahşap meyve kasalarıyla yapılmış olan bu sehpa tasarımı hem çok hoş gözüküyor hem de çok kullanışlı. 4 adet meyve kasası verniklenerek parlatılmış ve rengi koyulaştırılmış. Daha sonra alt kısmına sağlam bir dayanak ve tekerlekler eklenmiş.

Eski meyve kasalarıyla yapılmış olan bu ayakkabı tasarımı çok kullanışlı gözüküyor. Ayakkabıların yanı sıra gözlük, eldiven ve şapka gibi eşyalar içinde yer bulunmakta. 5 tane eski meyve kasası metal levha ve vidalar kullanılarak birbirine sabitlenip sağlamlaştırılmış.

Meyve kasalarının içi rengarenk boyanarak yapılmış olan bu raf tasarımı çok sevimli olmuş. Bir iş yerinde ürünleri sergilemek ve müşterilerin ilgisi toplamak için böyle harika bir yöntem bulunmuş. Meyve kasalarının içi rengarenk boyanarak yapılmış olan bu raf tasarımı çok sevimli olmuş. Bir iş yerinde ürünleri sergilemek ve müşterilerin ilgisi toplamak için böyle harika bir yöntem bulunmuş.

Ahşap meyve kasalarıyla yapılmış başka uygulamaları aşağıya ekledim. Görsellerin kaynağı HandimaniaInfarrantlycreative, Flickr/MinxyMagic, Ilovepalets.